Bakkerij van Doorn introduceert de boerenkoolvlaai

Het begon allemaal als een grap bij Bakkerij van Doorn in Schijndel. De bakkerij heeft een boerenkoolvlaai geïntroduceerd. Ondertussen komt de één na de andere bestelling binnen en heeft bakker Mark van Doorn zijn opa en oma ook al moeten inschakelen om aan de vraag te voldoen.

Carnaval

De boerenkoolvlaai is bedoeld als snack tijdens carnaval. Volgens de bakker is dit een veel betere bodem dan een worstenbroodje of een stuk pizza. Hij verwacht zelfs dat hij zelf geen tijd meer heeft om te kunnen carnavallen maar dat hij deze nieuwe vlaai in grote aantallen aan het produceren is. Als het een groot succes blijkt zal de vlaai ook na carnaval verkrijgbaar blijven.

De vlaai is online te bestellen en vanaf vandaag verkrijgbaar bij een van de vestigingen van Bakkerij van Doorn. 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Inloggen via:
Please enter your comment!
Please enter your name here