Vakbeurs Bakkersvak morgen van start!

Vakbeurs Bakkersvak draagt de bakkerijsector een warm hart toe. Ontdek de producten en diensten van ruim 175 leveranciers uit de bakkerij- en ijsbranche en ontmoet vakgenoten uit heel Nederland. Of je nu al jaren in het vak zit, of net begint: Bakkersvak is er voor de bakker van nu en voor de bakker van morgen.

Op zondag 10, maandag 11 en dinsdag 12 maart 2019 vindt de 8e editie wederom plaats in Evenementenhal Gorinchem. Deze editie duurt voor het eerst geen twee, maar drie dagen. Gedurende drie dagen komen 8.500 (banket)bakkers, patissiers, chocolatiers, ijsbereiders, horeca professionals en cateraars samen op het belangrijkste én enige bakkerijplatform in Nederland.

Programma

Na zeven succesvolle edities heeft organisator Easyfairs dit jaar een uitgebreider programma opgezet in samenwerking met haar partners, volledig afgestemd op de wensen van de bezoeker. Hierdoor zijn er meer workshops, demo’s en lezingen dan ooit op Nederlands belangrijkste evenement voor de bakkerij- en ijssector. Er is een Belevenisplein, een Open Bakkerij, een Grondstoffentheater, een café Onderneem, een Inspiratorium en een IJsplein. Klik hier voor het gehele programma overzicht.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Inloggen via:
Please enter your comment!
Please enter your name here