Binnenkort zal Jeremy’s chocolaterie haar deuren openen in het Kopspijker complex in het centrum van Spijkenisse beter bekend als ‘t Dorp! De afgelopen maanden stond het nieuws bol van de faillissementen van grote ketens. In Spijkenisse lijkt de ommekeer ingezet. Het centrum en het gebied eromheen hebben de laatste maanden een hoop nieuwe ondernemers mogen ontvangen die een doorstart hebben gemaakt of iets nieuws zijn gestart. Binnenkort zal Jeremy van Eck dus ook zijn steentje gaan bijdragen aan het nieuwe bruisende centrum van Spijkenisse.

Oud-student

Deze oud-student die ik twee jaar hebben mogen begeleiden heeft onlangs zijn patisserie opleiding afgerond. Deze jongeman heb ik de afgelopen twee jaar een flinke progressie zien maken in het bakkersvak. Maar vooral het verwerken van chocolade en bonbons maken is zijn grote passie! Dat was tijdens de praktijklessen al vrij snel duidelijk. Het kan dan ook niet anders dan dat dit een succes gaat worden.

Persbericht

Hey, jij daar! Even voorstellen…

Ik ben Jeremy, 20 jaar, geboren en getogen in Spijkenisse en gek op chocolade!

In 2011 heb ik de keuze gemaakt om een bakkers opleiding te gaan doen. Nu 8 jaar, een aantal vak diploma’s en een flinke dosis creativiteit later is het voor mij tijd om mijn eigen onderneming te starten! Met mijn 20 jaar en de opleiding vers in geheugen ga ik dan ook fris en vernieuwend in bedrijf.

Nog deze zomer zal ik de deuren van Jeremys chocolaterie openen in het Kopspijker complex in Spijkenisse. Zoals de slogan luid zijn wij de chocolaterie voor iedereen! Vegan, suiker en noot vrij en nog veel meer.

Volg ons op de sociale media voor updates en de weg naar dit avontuur! Mogen wij jou binnenkort verwelkomen!

Jeremy, Jeremy’s chocolaterie De chocolaterie voor iedereen!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Inloggen via:
Please enter your comment!
Please enter your name here