Geen podiumplek op WK Boulangerie

Het Nederlands BoulangerieTeam heeft geen podiumplek weten te bemachtigen op het WK Boulangerie. Mark Plaating, Roel Tegels en Gerard Vreugdenhil hebben het goud van het vorige WK voor Nederland dus niet kunnen prolongeren. Uiteindelijk bleken de Aziatische landen heer en meester. China ging er met het goud vandoor, Japan werd tweede ne derde plek was voor Denemarken.

Hans Som

Hans Som de coach van het Nederlandse team gaf na de wedstrijd al aan dat het erg lastig zou worden om een gouden plak te behalen. Hij gaf al eerder aan dat de concurrentie moordend was. De concurrentie was namelijk een stuk sneller en hebben in de voorbereiding naar de wedstrijd veel meer tijd kunnen vrijmaken. Volgens de coach is het vooral een leermoment geweest om nu kritisch te kijken naar verbeterpunten om een volgende keer wel mee te doen voor de hoofdprijs.

Tevens was dit WK de laatste voor Hans Som als teamcoach. Het was de vijfde keer dat hij mee deed en het is volgens hem nu dus mooi geweest. Tijdens de volgende editie is hij er als toeschouwer.

Foto’s WK Boulangerie

Hieronder zijn een groot aantal foto’s te bekijken van alle producten die zijn gemaakt. Het filmpje wat u kunt bekijken, dat zijn de producten die het Nederlandse team hebben opgeleverd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Inloggen via:
Please enter your comment!
Please enter your name here