Cornetje maken van bakpapier

Om gebakjes zoals petit fours, taarten en bonbons mooi te kunnen garneren kun je een cornetje gebruiken. Nu kan het gebeuren dat je thuis geen cornetjes hebt liggen. Een cornetje is een gevouwen spuitzakje die ook heel gemakkelijk van een stuk bakpapier gemaakt kan worden. Daarmee kun je dan hele fijne decoraties aanbrengen met bijvoorbeeld chocolade of glazuur. Het enige dat je nodig hebt is een stuk bakpapier en zaagmes.

Stap 1: Je hebt het volgende nodig:

  • Bakpapier of ander vetvrij papier.
  • Zaagmees.

Stap 2: Bekijk het filmpje bovenaan deze pagina. Succes!

Stap 3: In onderstaand artikel is te zien hoe je op twee verschillende manieren het gemaakte cornetje kan vouwen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Inloggen via:
Please enter your comment!
Please enter your name here