Cornetje vouwen

Om gebakjes zoals petit fours, taarten en bonbons mooi te kunnen garneren kun je een cornetje gebruiken. Nu kan het gebeuren dat je thuis geen cornetjes hebt liggen. Een cornetje is een gevouwen spuitzakje die ook heel gemakkelijk van een stuk bakpapier gemaakt kan worden. Daarmee kun je dan hele fijne decoraties aanbrengen met bijvoorbeeld chocolade of glazuur. Nadat je volgens onderstaand filmpje een aantal cornetjes hebt gemaakt is het de bedoeling om deze op de juiste manier te vouwen. In dit artikel zijn twee methodes te zien hoe jij dit kan doen.

Stap 1: Je hebt het volgende nodig:

  • Een cornetje gemaakt van bakpapier.

In onderstaand artikel is te zien hoe je heel gemakkelijk van een stuk bakpapier een cornetje kan maken.

Stap 2: Bekijk het filmpje bovenaan deze pagina om het cornetje te vouwen. Succes! Er is ook nog een andere methode. Deze kun je hieronder bekijken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Inloggen via:
Please enter your comment!
Please enter your name here