Update: Heel Holland Bakt deelnemers “bekend”

De deelnemers die straks meedoen aan het vijfde seizoen van Heel Holland Bakt zijn “bekendgemaakt” op de facebook-pagina van het bakprogramma. Sinds gisteren is de omslagfoto van de facebook-pagina van Heel Holland Bakt veranderd. Op deze nieuwe foto zijn de tien nieuwe deelnemers te zien, omdat er een springvorm om hun hoofd heen zit zijn de ogen van de deelnemers nog niet te zien. De deelnemers zullen waarschijnlijk voor het eerst te zien zijn in de eerste aflevering.

Kijkcijferkanon

Het kijkcijferkanon van de Nederlandse televisie gaat alweer aan zijn vijfde seizoen beginnen. In het programma strijden tien kandidaten om de titel “beste thuisbakker van NL”. De eerste drie seizoenen werden gepresenteerd door Martine Bijl. Nadat zij werd getroffen door een hersenbloeding is het stokje over gegeven aan André van Duin. Ook het nieuwe seizoen zal door hem worden gepresenteerd.

Zondag, 3 september zal om 21.00 de eerste aflevering uitgezonden worden op de NPO1. Op de facebook-pagina van Heel Holland Bakt was eerst een andere tijd te vinden, namelijk 20.25, deze is dus veranderd.

Bron: Heel Holland Bakt

Update – 3 augustus: De kandidaten van Heel Holland Bakt zijn op de website van het programma nu zonder springvorm te zien. Ook worden zij kort voorgesteld.



LAAT EEN REACTIE ACHTER

Inloggen via:




Please enter your comment!
Please enter your name here