Banket
Chocolade krakelingen
Ambachtelijke chocolade krakelingen gemaakt van de fijnste Belgische Callebaut chocolade. Uiteraard zijn deze...
Pindakaas Chocolate Chip Cookies
Pinda's en chocolade is voor velen een fantastisch smakelijke combinatie om de vingers...
Chocolade kransjes
Niks lekkerders en leuker dan chocolade kransjes maken met allerlei kleuren musketzaad. Voor...
Chocolade eikenblaadjes
We kunnen eikenblaadjes in de bakkerij als koekjes maar ook als massieve chocolaatjes....
Kerstboompjes van macarons – Pistache
Sinterklaas en zijn Pieten zijn het land uit dus dit betekent dat de Kerst alweer...
Macarons
Macarons zijn kleine ronde luchtige koekjes die aan elkaar geplakt zijn met een zachte vulling....
Macarons – Kookmethode
Macarons zijn kleine ronde luchtige koekjes die aan elkaar geplakt zijn met een zachte vulling....
Gevulde speculaaskoeken
Gevulde koeken met amandelspijs kennen wij bakkers en thuisbakkers natuurlijk allemaal, maar deze variant met...
Zoute palmiers
Dit is toch eigenlijk wel één van de gemakkelijkste koekjes om te maken van een...
Studentenflikken
Het maken van studentenflikken is geen wetenschap. Zeker niet wanneer je bekend bent met het...