Robèrt van Beckhoven komt met bierbrood

Meester Boulanger Robèrt van Beckhoven onthult zijn nieuwste bierbrood. Hiervoor is hij gaan samenwerken met de Belgische bierbrouwer Leffe. Sjors van Drie, senior Brand Manager bij Leffe, is erg blij met deze samenwerking. “Robèrt van Beckhoven is dé expert op het gebied van brood. Om als brouwer een bierbrood te lanceren, heb je een vakman nodig om het beste van twee werelden te combineren.”


Verschillende varianten

Robèrt van Beckhoven heeft voor de basis van het bierbrood gebruik gemaakt van drie verschillende soorten bier. Namelijk het Leffe abdijbier, en dan de varianten “Blond”, “Bruin” en “Tripel”. Hierdoor komt het brood straks in drie verschillende varianten op de markt. Zacht en subtiel (blond), kruidig en licht bitter (bruin) en bitter en zoet (trippel).

Promotiestunts

Leffe heeft verschillende promotiestunts in het leven geroepen om dit nieuwe bierbrood te promoten. In de supermarkten krijgt de klant bij aankoop van een sixpack Leffe een mix cadeau waarmee je thuis zelf het brood kunt maken. In verschillende horecazaken krijg je bij een bestelling van twee Leffe bieren een kleine variant van het bierbrood cadeau, zodat je deze samen onder het genot van een heerlijk biertje kunt nuttigen.

Het bierbrood is vanaf 1 november verkrijgbaar in diverse cafés en bakkerijen door heel Nederland (vers). In Nederlandse supermarkten zal het bierbrood verkrijgbaar zijn als mix.



LAAT EEN REACTIE ACHTER

Inloggen via:




Please enter your comment!
Please enter your name here