Jordy’s Bakery komt met Rotterdams worstenbroodje

Jordy’s Bakery heeft de handen ineen geslagen met keurslager Van Linschoten om een Rotterdamse variant op het Brabantste worstenbroodje te maken. De twee Rotterdamse ondernemers werken al langer samen. Vleeswaren van Van Linschoten zijn namelijk verkrijgbaar in de filialen van Jordy’s Bakery. Nu zijn deze twee ondernemers samen aan de slag gegaan met het ontwikkelen van een “nieuw” product.

Rotterdams worstenbroodje

De mensen uit Brabant zullen zich waarschijnlijk afvragen wat er anders aan dit worstenbroodje zal zijn. Jordy Klootwijk, eigenaar van Jordy’s Bakery, vertelt dat de worst van het Rotterdamse worstenbroodje eerst wordt gegaard in de darm. Dit gebeurt bij Van Linschoten, hierna wordt deze gegaarde worst naar de bakkerij gestuurd. Hier wordt de worst in een stuk deeg gerold en afgebakken.

Bron: Facebookpagina Jordy’s Bakery




Het Rotterdamse worstenbroodje is te verkrijgen bij de drie vestigingen van Jordy’s Bakery (Nieuwe Binnenweg, Vlietlaan en Fenix Food Factory) en op de Lusthofstraat bij Van Linschoten. Het broodje is verkrijgbaar voor 2,50 euro.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Inloggen via:




Please enter your comment!
Please enter your name here