Supermarkt Dirk komt met versgarantie voor brood

Na de versgaranties op groente- en fruit artikelen, komt supermarkt Dirk van den Broek nu met een garantie voor vers brood op de bakkerij afdeling. In hun persbericht valt het volgende te lezen: 100% vers, de hele dag verkrijgbaar en de beste kwaliteit voor de laagste prijs. Er valt natuurlijk te discussiëren of dit brood echt dezelfde kwaliteit zal hebben dan van de echte bakker. En de garantie van vers brood hebben we die niet altijd al gehad bij de bakker?

Landelijk uitrollen

Directeur Marcel Huizing legt uit: ‘Bij Dirk bakken we de hele dag door lekker brood van bakkerskwaliteit en ook nog lekker voordelig. En dat proef je! Voor de zomer rollen wij de bakkerij afdeling landelijk uit, zodat onze klanten kunnen genieten van een verse batard, kaiserbroodje of croissant. Ik ben trots op het feit dat we mede dankzij onze medewerkers  deze garanties kunnen geven.’


De versgaranties van Dirk

De versgaranties op brood zijn:

100% vers. Onze bakkerijmedewerkers bakken de hele dag in de winkel. Daardoor zijn de producten lekker knapperig en vers. Ben je niet tevreden over de kwaliteit? Dan krijg je een ander product gratis.

De hele dag verkrijgbaar. Er is altijd vers gebakken wit-, bruin- of volkorenbrood in de winkel.

Beste kwaliteit, laagste prijs. Bij Dirk krijg je altijd de beste kwaliteit brood voor een echte Dirk-prijs.

Zowel online als op radio en TV wordt hier de aankomende tijd aandacht aan besteed.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Inloggen via:




Please enter your comment!
Please enter your name here