Olifant van marsepein maken

Wil jij een olifantje van marsepein maken dat overeenkomsten heeft met het baby-olifantje Dombo uit de Disneyklassieker uit 1941? Dan ben jij hier op het juiste adres. Na het bekijken van deze instructievideo moet het het niet heel moeilijk meer zijn om een olifant van marsepein te maken. Het maken van dierfiguren van marsepein is een leuke bezigheid. De olifant die wij in deze video maken heeft allerlei leuke accenten zoals lekkere grote oren en een vrolijk geel petje.

Stap 1: Je hebt het volgende nodig:

  • Marsepein of rolfondant (kleur deze een dag eerder)
  • Kleurstoffen
  • (Marsepein)mes
  • Boetseerstokjes

Stap 2: Bekijk het filmpje bovenaan deze pagina. Succes! Hieronder kun je de gehele BakkersBaas – Marsepein – Dier- en mensfiguren afspeellijst vinden en bekijken voor meer inspiratie.Olifant van marsepein

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Inloggen via:
Please enter your comment!
Please enter your name here