Amerikaan klaagt Dunkin’ Donuts aan

Jan Polanik uit Worcester heeft Dunkin’ Donuts aangeklaagd vanwege het feit dat hij margarine bij zijn donut kreeg i.p.v. boter. Hij is van mening wanneer je om boter vraagt je dit ook moet krijgen. Hij klaagde dan ook twintig vestigingen van de keten aan.

Volgens Jan Polanik is deze aanklacht misschien ietwat vergezocht maar hij is vooral van mening dat mensen meer houden van echte boter. Hiernaast wil hij ook bereiken dat bedrijven stoppen met het presenteren van een bepaald product en uiteindelijk een ander product verkopen. Een aantal van de aangespannen zaken zijn al tot een schikking gekomen. Men wil niet vertellen of Jan Polanik een schadevergoeding heeft gekregen. De advocaat van deze man geeft wel aan dat de manier waarop de boter wordt gepresenteerd zal worden aangepast.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Inloggen via:
Please enter your comment!
Please enter your name here