BakkersBaas kijktips #2

Vandaag ook weer een aantal kijktips van BakkersBaas. Sinds gisteren hebben wij besloten om onze bezoekers te voorzien van kijktips wanneer er iets interessants op de televisie te zien is. De NPO 3 staat sinds gister in het teken van de Foodweken. De zender staat vanaf deze week zes weken lang in het teken van eten. De woensdag en donderdag zal gebruikt worden voor een aantal bekende programma’s zoals de Keuringsdienst van Waarde en Broodje Gezond. Ook worden er verschillende documentaires en films uitgezonden.

Kijktips: donderdag 11 mei

Het programma de Keuringsdienst van Waarde heeft vanavond als onderwerp; natuurlijke aroma’s. Er waart een ware groene golf door onze grootgrutters: alles puur natuur. Van koek tot kaas, van vla tot fruitsap, tegenwoordig is alles 100% natuurlijk. Dit alles wordt vanavond behandeld in het programma. De aflevering begint om 20.00.

In Broodje Gezond is vanavond wederom het onderwerp; melk. Dit is namelijk een herhaling van gisteren. Dus de mensen die deze aflevering gisteren gemist hebben om wat voor reden dan ook, krijgen vanavond een nieuwe kans. In het programma worden alle fabels en feiten besproken en wordt uiteindelijk duidelijk of melk wel of niet gezond is. De aflevering is vanavond op de NPO 3 te zien om 22.05.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Inloggen via:




Please enter your comment!
Please enter your name here