BakkersBaas kijktips #18

Vorige week kon je het al lezen op BakkersBaas maar vandaag krijgen jullie nog een kleine herinnering in de vorm van een nieuwe kijktip. Vanavond begint om 20.30 op NPO 1 het achtste seizoen van The Great British Bake Off. Het programma zal in dit nieuwe seizoen een nieuw presentatieduo krijgen. Noel Fielding en Sandi Toksvig gaan het progamma nu presenteren. De beoordeling van de baksels zal in de handen liggen Paul Hollywood en nieuwkomer Prue Leith.

Kijktip: 24 mei

Donderdag 24 mei 2018 · 20:30 · NPO 1 ·
“De Bake Off begint met de taartweek en de thuisbakkers mogen helemaal los met een fruitige signatuuropdracht. Daarna geeft Prue haar eerste technische opdracht – een favoriet op elk kinderpartijtje – en iedereen doet zijn best om indruk te maken op het nieuwe jurylid. Als laatste opdracht krijgen ze het allerlastige spektakelstuk dat ooit in week 1 in de Bake Off-tent gegeven is. Ze moeten verrassende illusietaarten bakken en daar hebben ze echt al hun bak- en ontwerptalenten voor nodig. Paul en Prue willen zien waar de thuisbakkers – en hun taarten – van gemaakt zijn.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Inloggen via:
Please enter your comment!
Please enter your name here