Beelden van World Chocolate Masters

Vandaag organiseerde Cacao Barry in Noordwijkerhout de zevende editie van de World Chocolate Masters Nederland. Patrick de Vries won in 2015 de Gouden Gard en dit jaar won hij ook de Dutch Pastry Award. Hiermee vergaarde hij ook het aspirant lidmaatschap van het Nederlands Patisserie Team. Patrick vertegenwoordigde vandaag als enige deelnemer Nederland op weg naar de finale van de World Chocolate Masters in 2018.

Ook jong talent krijgt een kans

Om deze wedstrijd te promoten organiseerde World Chocolate Masters dit jaar voor het eerst in Nederland een unieke Young Talent editie. Vier studenten kregen de kans op hun vaardigheden te laten zien.

De winnaar maakt kans op een plaats in de preselectie van 2019. Uiteindelijk won Goos Burbach vandaag de Young Talent editie. De creaties van de kandidaten werden beoordeeld door een aantal experts op het gebied van chocolade. De jury bestond uit;

BakkersBaas heeft een galerij gemaakt met een aantal foto’s van de producten die vandaag zijn gemaakt door Patrick de Vries en de jonge talenten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Inloggen via:




Please enter your comment!
Please enter your name here