Aardbeienslof Bakkerij Kees Gutter krijgt gouden medaille

De aardbeienslof van Bakkerij Kees Gutter is door het NBC (Nederlands Bakkerij Centrum) in Wageningen bekroond met een gouden medaille. Deze prijs heeft de aardbeienslof te danken aan het feit dat het product voldoet aan de strenge kwaliteitseisen. De aardbeiensloffen zijn verkrijgbaar in alle winkels van deze bakkerij. Ze zijn te herkennen aan een gouden sticker.

Het geheim van deze slof

Uiteraard is de aardbeienslof geheel zelf gemaakt, volgens eigen receptuur met uiteraard echte roomboter. De slof met meegebakken room wordt voorzien van een lekkere laag verse banketbakkersroom. De bakkerij haalt zijn aardbeien bij groentespecialist Leek op de Stient in Volendam. Deze specialist selecteert de lekkerste aardbeien. Tot slot worden er natuurlijk een aantal heerlijke rozetten slagroom aangebracht op deze aardbeienslof.

Hoge eisen

Om in aanmerking te komen voor een gouden medaille bij het NBC moet het product aan een aantal hoge eisen voldoen. De score wordt uitgedrukt in maximaal 5 gouden medailles per onderdeel. Wanneer een product op 3 onderdelen de maximale score behaalt en op alle andere onderdelen niet lager scoort dan een 4 van 5, dan verdient het de titel ‘Bekroond met Goud’. De aardbeienslof van Bakkerij Kees Gutter is herkenbaar aan de gouden zegel op de verpakking en is samen met andere bekroonde producten terug te vinden op de website www.bekroondmetgoud.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Inloggen via:




Please enter your comment!
Please enter your name here