Aldi start afbakconcept in Drachten

Aldi

De Aldi in Drachten is vandaag begonnen met het afbakken van brood in de winkel.
Het supermarktconcern opende vandaag een nieuw filiaal in de Friese plaats. In dit filiaal lanceert Aldi Nederland voor het eerst een concept waarbij brood zichtbaar voor de klant wordt afgebakken in de winkel. Deze nieuwe supermarkt stond ook genomineerd om hoogstwaarschijnlijk als eerste binnen de Aldi-formule te beginnen met afbakken in de winkel.

Landelijk uitrollen van deze nieuwe formule

Aldi Nederland verwacht het concept in nieuw te openen winkels de komende tijd te introduceren. Uiteindelijk moet deze formule landelijk uitgerold worden. Alle nieuwe winkels en relocaties (verlenging van pacht of huurtijd of een wederverhuring) worden met de nieuwe formule-uitgangspunten uitgerust en bake-off is daar een onderdeel van.

Feestelijke opening

Tijdens de openingen vanmorgen was het behoorlijk druk. De eerste 400 klanten kregen bij aankoop van minimaal tien euro een tas met een aantrekkelijke prijs. Door een kraskaart open te krassen, wordt de prijs zichtbaar: van bijvoorbeeld een tablet tot tegoedbonnen ter waarde van 250 euro. Voor klanten die geen prijzentas meer kunnen krijgen is er zolang de voorraad strekt een gratis Aldi-tas.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Inloggen via:




Please enter your comment!
Please enter your name here