Koekjesbakker in Nijmegen komt met duurzame verpakking

Koekjesbakker Van Eigen Deeg in Nijmegen gaat over op composteerbaar verpakken. De bakkerij gaat voor een aantal smaken koekjes een verpakking ontwikkelen die volledig biologisch afbreekbaar is. De smaken; Cranberry Kokos koek, Spelt Choco koek, Vijg Havermout koek en Honing Amandel koek krijgen uiteindelijk deze verpakking.

De duurzame verpakking

De verpakking wordt gemaakt van Paperwise. Dit papier, gemaakt van landbouwafval, heeft dezelfde kwaliteiten en eigenschappen als normaal papier en karton. De verpakking kan zelfs geseald worden zodat de koekjes heerlijk vers blijven.

De etiketten en de gebruikte lijm die voor deze verpakking gebruikt gaat worden, is zelfs volledig biologisch afbreekbaar. Dit betekent dat de koekjesverpakking gewoon in de groene afvalbak gedeponeerd mag worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Inloggen via:




Please enter your comment!
Please enter your name here