The Great British Bake Off in Gouda

Het Engelse bakprogramma The Great British Bake Off was tijdens de aflevering van afgelopen dinsdag in Gouda. Ze waren hier natuurlijk niet voor de Goudse Kaas maar voor een heerlijke stroopwafel. De Britse presentator Noah Fielding bracht een bezoek aan stroopwafelbakker Van den Berg aan de Lange Groenendaal. In de aflevering moesten de kandidaten vervolgens zelf een stroopwafel bakken.

Workshop

Noah Fielding was tijdens de opnames voor het bakprogramma twee maanden geleden op bezoek bij de stroopwafelbakker in Gouda. Hij mocht tijdens een workshop ook proberen een stroopwafel te maken. Volgens bakker Mike van den Berg ging hem dit nog best aardig af.

Aflevering

In de aflevering van afgelopen dinsdag moesten de kandidaten verschillende creaties maken met karamel. En daarom werd natuurlijk de bekende stroopwafel ook als opdracht opgenomen in het bakprogramma. Uiteindelijk keken er ongeveer 6 miljoen Britten naar deze aflevering. De aflevering is hieronder terug te kijken.
Twitter

Ook op Twitter werd er druk gediscussieerd over het bakprogramma en dan ook specifiek over de stroopwafels. Marcel Steeman had een over een ‘bloedbad’.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Inloggen via:
Please enter your comment!
Please enter your name here