Bakkerij Broodnodig sluit deuren na overval

Arjan Koele was drie maanden eigenaar van bakkerij Broodnodig aan de Westzijde in Zaandam. Gedurende deze periode werd zijn bakkerij een keer overvallen door gewapende mannen en werd er ook nog eens twee keer ingebroken. Tijdens de gewapende overval op maandagavond 2 oktober werd hij overvallen door twee mannen met een helm. Een van de daders richtte een wapen op zijn rug, de ander keek toe. Hij moest onder dwang de inhoud van zijn kassa afgeven.

Op zijn persoonlijke Facebookpagina meldt hij dan ook dat het weer tijd is om weer terug te keren naar zijn oude baan als telecomtechnicus. Arjan was van plan om kort na de overval weer aan de slag te gaan. Maar de impact was toch een stuk groter dan hij zelf had verwacht. Op dit moment is er ook geen spoor van de overvallers.LAAT EEN REACTIE ACHTER

Inloggen via:
Please enter your comment!
Please enter your name here