Peter Bienefelt is wereldkampioen

De strijd is ondertussen gestreden. De internationale top uit de bakkersbranche kwam bij elkaar tijdens Europain 2018 voor de meest vooraanstaande en unieke wedstrijd, de Bakery Masters. Deze wedstrijd werd tijdens de internationale vakbeurs Europain gehouden van 3 tot en 6 februari. Peter Bienefelt is wereldkampioen geworden op de Bakery Masters in Parijs.

Deelnemersveld

Er deed een gigantisch internationaal deelnemersveld mee aan de wedstrijd. Achttien bakkers uit veertien landen streden om de titel. Er waren ook deelnemers die vanuit Japan en Australië waren overgekomen.  Het evenement was onderverdeeld in drie categorieën: ‘Nutritional Bread Making’, ‘Gourmet Baking’ en ‘Artistic Bread Making’. Bienefelt kwam uit in de eerste categorie en kreeg vanmiddag dan te horen dat hij de grote winnaar is geworden in deze categorie. De andere winnaars zijn Déborah Ott uit Frankrijk in de categorie Gourmet Baking, en Peng Chieh Wang uit Taiwan in de categorie Artistic Bread Making.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Inloggen via:
Please enter your comment!
Please enter your name here