Gouden Gard winnaars bieden prinses Beatrix een Moederdagtaart aan

Ieder jaar wordt de Moederdagtaart aangeboden door de Nederlandse Brood- en banketbakkers Ondernemers Vereniging (NBOV), waarvan Prinses Beatrix Beschermvrouwe is. De patissiers die tijdens de landelijke patisseriewedstrijd de Gouden Gard, de Zilveren Gard (tweede prijs) en Bronzen Gard (derde prijs) winnen mogen deze taart maken.

De winnaars

De talentvolle patissiers Nick de Haas en Janna van Eijk hebben de Moederdagtaart aangeboden aan prinses Beatrix. De aanbieding vond plaats op Paleis Noordeinde namens alle Nederlandse ambachtelijke brood- en banketbakkers. Dré Eversteijn, patisserieadviseur van FrieslandCampina, heeft de kandidaten op vaktechnisch gebied bijgestaan.

Thema

“Het is echt supergaaf geworden en het gekozen thema de Nederlandse koloniën komt goed naar voren”, zo vertelt Nick. Janna vult aan: “Het sierstuk is een mooie eyecatcher en de felle kleuren van de taarten doen het ook goed!”LAAT EEN REACTIE ACHTER

Inloggen via:
Please enter your comment!
Please enter your name here