Overnachten in een chocoladehuisje

Altijd al willen wakker worden in een huisje dat helemaal gemaakt is van chocolade? Booking.com maakt deze droom binnenkort werkelijkheid. Daarvoor moet je wel even naar Frankrijk rijden maar voor de echte liefhebber is dit natuurlijk geen probleem. Het huisje, de inrichting, alles is van chocolade.

The Chocolate Cottage

Deze chocoladecottage van 18 vierkante meter is ontworpen en gemaakt door ambachtelijk chocolatier Jean-Luc Decluzeau. De cottage bevindt zich in het Musée de Sèvres en heeft plek voor vier gasten, die een decadente en gezellige overnachting zullen beleven en zich meteen thuis zullen voelen!

Na het inchecken kunnen gasten hun gastronomische accommodatie verkennen. Hierna kunnen ze deelnemen aan een workshop, gegeven door Jean-Luc zelf, die gewijd is aan het creëren van gepersonaliseerde mini-chocoladehuisjes. Deelnemers krijgen een heerlijk diner en ontbijt, geserveerd in de betoverende bloementuin van de cottage.




Zorg dat u deze unieke ervaring niet mist! Er zijn twee nachten beschikbaar om te boeken. Om 10:00 CET op 19 en 26 septemer 2018 komt er nog een nacht beschikbaar voor 5 en 6 oktober 2018. Het het chocoladehuisje is te bezichtigen en dus binnenkort te boeken via deze link.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Inloggen via:




Please enter your comment!
Please enter your name here