Speculaasjes van Bakkerij Heerschap met goud bekroond

De speculaas van Bakkerij Heerschap uit Roggel is door het Nederlands Bakkerij Centrum (NBC) bekroond met goud. Hiermee voldoet het product aan strenge kwaliteitseisen en onderscheidt het zich van andere producten. Sinds 1966 is de naam Heerschap al een begrip in Limburg. In dat jaar openden John en Toos Heerschap hun bakkerij.

Keuring van het NBC

Bakkers die kwalitatief hoogwaardige producten bakken, komen in aanmerking voor een gouden bekroning. Tijdens de keuring, die wordt uitgevoerd door de keurmeesters van het NBC in Wageningen, wordt naar diverse aspecten van het product gekeken. De producten worden beoordeeld op bijvoorbeeld vorm, kleur, geur en smaak/aroma.

Om in aanmerking te komen voor deze gouden bekroning moest het speculaasje aan hoge eisen voldoen. De score wordt uitgedrukt in maximaal 5 gouden medailles per onderdeel. Wanneer een product op drie onderdelen de maximale score haalt en alle andere onderdelen niet lager scoort dan 4, verdient het de titel ‘Bekroond met Goud’. De speculaasjes van Bakkerij Heerschap mogen nu verkocht worden met het bekende gouden zegel!


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Inloggen via:




Please enter your comment!
Please enter your name here