Soepelere regels Markthal Rotterdam

In het najaar van 2014 werd de Markthal in Rotterdam geopend. De mensen waren enthousiast en bezoekers wisten deze schitterende hal te vinden. Ondertussen gaat het een stuk minder: talloze kramen staan leeg en mensen die er nog wel een stand hebben klagen over de hoge servicekosten. Ook klagen ze over de beperkte verkoopmogelijkheden.

Volgens Arno Bonte, GroenLinks-raadslid gaat het behoorlijk de verkeerde kant op met de Markthal in Rotterdam. Volgens hem lijkt het er zelfs op dat er binnenkort nog meer stands leeg komen te staan. Een zorgelijke situatie volgens Arno Bonte. Hij wil hier dan ook graag een stokje voor steken. Volgens het huidige bestemmingsplan mag een bakker naast vers brood geen belegde broodje bakken.

Arno Bonte pleit dan ook voor meer vrijheid voor de standhouders.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Inloggen via:
Please enter your comment!
Please enter your name here