Maandenlang brood gedumpt in Leidsche Rijn

De politie heeft afgelopen maandag een ondernemer betrapt op het dumpen van honderden brood in het water van de Leidsche Rijn. De politie kreeg al maandenlang verschillende meldingen van buurtbewoners dat er in het water bij de Rijksstraatweg regelmatig brood gedumpt werd. De dader was telkens al verdwenen voordat de politie aankwam.

Uiteindelijk toch betrapt

Maandag liep hij alsnog tegen de spreekwoordelijke lamp. Iemand kon een gedeelte van het kenteken overhandigen aan de politie. Hierdoor kon de dader door de politie worden aangesproken. De ondernemer was zich van geen kwaad bewust en gaf meteen toe dat hij het brood had achtergelaten. Hij moet later op het politiebureau komen voor een verhoor en krijgt daarna vermoedelijk een boete.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Inloggen via:
Please enter your comment!
Please enter your name here