Binnenkort een Dunkin’ Donuts in Utrecht

Momenteel kun je Dunkin’ Donuts alleen in Amsterdam vinden, maar daar zal het niet bij blijven! Binnenkort is Utrecht aan de beurt, deze vestiging is straks te vinden aan het Vredenburg. In maart 2017 zijn de eerste filialen geopend in Amsterdam en de komende tijd moeten er een flink aantal nieuwe filialen worden geopend in Nederland. Het bedrijf streeft er uiteindelijk naar om ongeveer 160 winkels te openen.

Het verhaal

Het verhaal van Dunkin’ Donuts begint in 1948 met ‘Open Kettle’, een donut- en koffierestaurant in Quincy, Massachusetts. Hier serveert oprichter William Rosenberg donuts voor vijf cent en koppen kwaliteitskoffie voor 10 cent. Na een brainstormsessie met zijn leidinggevenden verandert Rosenberg de naam in 1950 in ‘Dunkin’ Donuts’. Zijn doel: “De meest verse en heerlijke koffie en donuts maken, snel en zorgvuldig, in een moderne, goed ingerichte winkel.” Deze filosofie is voor het bedrijf nog altijd leidend.

Exclusief voor Nederland

Er zijn voor Nederland exclusief een aantal nieuwe donuts aan het assortiment toegevoegd. Hieronder kun je twee voorbeelden van donuts vinden die alleen in Nederland verkocht worden, en dus binnenkort ook in Utrecht. De precieze datum is nog niet bekend.





LAAT EEN REACTIE ACHTER

Inloggen via:




Please enter your comment!
Please enter your name here