Bakkerij Hartog’s Volkoren en Henk Schiffmacher verkopen nog loten

Afgelopen dinsdag zijn ze bij Bakkerij Hartog’s Volkoren gestart met de verkoop van de Henk Schiffmacher-speculaaspoppen. De verpakking van deze heerlijke pop kon gedurende deze dag zelfs gesigneerd worden door één van Nederlands bekendste tatoeëerders. Ook worden er 100 unieke speculaaskoeken gebakken in de vorm van Henk en zijn vrouw Louise. Deze unieke uitvoering zal ook nog worden voorzien van gouden chocolade door Van Soest Chocolatier en verpakt in een unieke doos van Paardekooper.

Lootjes kopen voor een goed doel

De 100 unieke exemplaren zullen worden verloot onder iedereen die 1 van de 2500 lootjes heeft gekocht. De verkoop van de loten* start op dinsdag 17 oktober om 13:00 uur. De trekking is op 3 november om 13:00 uur. Dus beproef je geluk, en koop nog snel een lot! De gehele opbrengst van deze loterij gaat naar Peaches & Sioux to the Rescue, die zich inzetten voor zwerfhonden in Kiev.

Hoe is dit idee ontstaan?

Dit idee is ontstaan in de kroeg. Fred Tiggelman, de eigenaar van bakkerij Hartog’s Volkoren kwam Henk Schiffmacher tegen in café Hesp. Ze dronken flink en ze discussieerden over Zwarte Piet. Tijdens het nuttigen van de nodige alcoholistische versnaperingen ontstond het idee om nieuwe koeken te ontwerpen die voor iedereen leuk zijn. Hieronder kun je een kort filmpje zien van de productie van de Henk Schiffmacher-speculaaspoppen.



LAAT EEN REACTIE ACHTER

Inloggen via:




Please enter your comment!
Please enter your name here