Voedingsgigant Nestlé komt met eerste roze KitKat-reep

Vorig jaar september hadden wij een linkje op onze Facebookpagina geplaatst waarin we je doorstuurden naar een artikel van het Algemeen Dagblad. Dit bericht ging over een nieuwe soort chocolade. Barry Callebaut introduceerde namelijk roze chocolade. De fruitige smaak en roze kleur zitten van nature in de cacaobonen, verklaart het bedrijf.

Barry Callebaut

Barry Callebaut is ‘s werelds grootste chocoladefabrikant. Het bedrijf werd opgericht via een fusie tussen de Belgische onderneming Callebaut en het Franse Cacao Barry. Volgens het bedrijf zijn er geen bessen, smaak- of kleurstoffen aan de nieuwe roze chocolade toegevoegd. De gebruikte bonen komen uit verschillende landen. Het bedrijf is van mening dat de roze chocolade zal aanslaan bij de consument.





Nestlé

Voedingsgigant Nestlé heeft gisteren in Japan en Zuid-Korea de eerste roze KitKat-reep op de markt gebracht. Ze zijn hiermee het eerste bedrijf die roze chocolade gebruiken voor commerciële doeleinden. In verschillende landen is deze reep ook via het internet te bestellen. In Nederland moeten we nog even geduld hebben. Wel is Nestlé Nederland van plan zo snel mogelijk de roze chocolade naar Nederland te halen.





LAAT EEN REACTIE ACHTER

Inloggen via:




Please enter your comment!
Please enter your name here