Chocoladefabriek in Andel draait op volle toeren

De eerste kruidnoten zijn al in de winkels gesignaleerd en dat kan natuurlijk maar één ding betekenen. De maand december komt er weer aan. Dit betekent voor een hoop bedrijven dat zij het nu in augustus al verschrikkelijk druk hebben. In chocoladefabriek Petit Ami in Andel rollen de chocoladeletters en kerstkransjes ondertussen alweer van de lopende band.

Familiebedrijf

Sjaak van Tilborg is eigenlijk al met pensioen maar kan het schitterende vak maar niet loslaten. En dat terwijl zijn opvolgers al klaarstaan, dochter Melanie en zoon Stefan. Op de website van BNDeStem kunnen we o.a. lezen dat het bedrijf ieder jaar veertig tot vijftig ton chocolade verwerkt. Het grootste gedeelte van deze chocolade wordt ingezet voor verschillende feestdagen. Namelijk Sinterklaas, Kerstmis en Pasen. Het volledige nieuwsbericht kun je via deze link vinden.
Wij van BakkersBaas willen jullie graag even het interview en de daarbij behorende beelden niet onthouden. Vooral voor degene die geïnteresseerd is hoe een echte chocoladefabriek eruit ziet. Via bovenstaande link kun je ook dit interview terugvinden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Inloggen via:
Please enter your comment!
Please enter your name here