Tour de Bakker vandaag van start

Vandaag klimmen er 130 deelnemers op de fiets voor de zevende editie van Tour de Bakker. Voor de tourfietsers is er een mooie route uitgezet in de omgeving en de wandelaars lopen onder begeleiding van een gids door de duinpannen. Deze Tour de Bakker wordt gereden voor een goed doel. Het commentaar en de presentatie wordt verzorgd door Evert ten Napel.

The Breadhouse

Bron: TourdeBakker.nl: Wij worden gedreven vanuit de christelijke missie en boodschap om hongerige te voeden en zijn wij zeer gepassioneerd om daar waar nodig het verschil te kunnen maken doormiddel van bakkerijen op te zetten in arme gebieden, waardoor het Broodhuis (betekenis van de naam Bethlehem) als huis (bakkerij) mag fungeren om hongerige te voorzien van dagelijks brood. (in de vroegere dagen kwamen arme mensen naar Bethlehem om daar gratis brood te halen). Jezus is in Bethlehem geboren en is het Levend Brood geworden (Johannes 6:35).

De uiteindelijke missie is om in de wereld van armoede, bakkerijen te kunnen bouwen. Hierdoor zal dan werkgelegenheid gecreëerd worden en zal er dus ook brood verkrijgbaar zijn op plaatsen waar dit eerder niet het geval was.




#stastilchallange

De afgelopen weken werd het evenement vooral gepromoot door de #stastilchallange waarin bakkers elkaar uitdaagden om tenminste één minuut stil te staan op de fiets (zie filmpje bovenaan het nieuwsbericht).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Inloggen via:




Please enter your comment!
Please enter your name here