Ruby chocoladeletter met Liefmans regelrechte hit

Banketbakkerij-Tearoom H. van Haaren hebben het op dit moment erg druk. Hun nieuwe Ruby chocoladeletter met een vulling van Liefmans is namelijk niet aan te slepen. Liefmans is een bierbrouwer uit België. In een week tijd zijn er al ruim tweehonderd roze chocoladeletters verkocht. Op de Facebookpagina van Liefmans verscheen ook een bericht: “Voor wie reis jij af naar Breda om deze heerlijke chocolade letter met LIEFMANS te halen?”.

Ontstaan van deze letter

Op de website van Bakkerswereld lezen we o.a. dat Natasja van Mook, van Banketbakkerij-Tearoom H. van Haaren uit Breda, bijna niet kan geloven dat deze chocoladeletter zo’n enorm succes is. Deze heerlijke variant is spontaan bedacht nadat Natasja in haar zaak een aantal meiden hoorde praten over het Liefmans biertje. Uiteindelijk is ze dit biertje ergens gaan proeven en wist ze gelijk dat dit weleens een goede combinatie kon worden.


Ruby chocolade 

Na donker, melk en wit is er nu ruby: de meest bijzondere chocoladerevelatie van de voorbije 80 jaar. Een geschenk van de natuur dat verrast en intrigeert met een compleet nieuwe chocoladesmaak en -kleur, geboren uit de ruby cacaoboon en zónder toevoeging van kleurstoffen of fruitsmaken. Verlies jezelf in zijn intense fruitigheid en verse, zure toetsen. Zijn unieke smaak en kleur nodigen uit tot prachtige pairings en het ontdekken van nieuwe concepten voor confisserie, patisserie en desserten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Inloggen via:
Please enter your comment!
Please enter your name here