Nieuwe Brabantse snack: de oliebollenvlaai

Men blijft “vreemde” snacks verzinnen. Zo had Aldi vorig jaar november een frikadellenvlaai in de schappen liggen. Echte bakker van der Steen uit Made verkoopt vanaf dit weekend ook een nieuw soort vlaai. Namelijk de oliebollenvlaai. Volgens Barry van der Steen zijn de mensen nu al nieuwsgierig naar deze nieuwe decemberlekkernij. 

Het idee van deze vlaai

Deze vlaai is speciaal voor deze maand bedacht en het idee komt van zijn vrouw. “We waren oliebollen aan het bakken en vlaaien en zo is de combinatie er gekomen. Er zit ook Zwitserse room omheen. Dat bestaat uit slagroom en pudding”, aldus de bakker.

Bekijk hieronder het filmpje hoe deze oliebollenvlaai tot stand komt!


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Inloggen via:
Please enter your comment!
Please enter your name here