Finalisten Heel Holland Bakt zijn bekend

Gisteravond was de halve finale van Heel Holland Bakt te zien bij Omroep Max. Het was zweten en zwoegen voor de laatste vier bakkers: Maroeska Metz, Anna Yilmaz, Nicole Meijer en Hanneke Borkent. De aflevering van gister stond in het teken van drie technische opdrachten. Namelijk het maken van een smakelijke notentaart, een kaartenhuis van koekjesdeeg en glazuur en een kunstwerkspektakel naar eigen keuze.

De 3 finalisten

Uiteindelijk werd na al het gezwoeg Anna uitgeroepen tot meesterbakker van de halve finale. Bakster Hanneke kreeg net voor de eindstrijd te horen te horen dat ze naar huis mag. Volgende week zal de finale dus losbarsten met Maroeska, Anne en Nicole.
In gesprek met Hanneke

Op de website van Heel Holland Bakt kun je een interview teruglezen met Hanneke. Klik hier voor het interview!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Inloggen via:
Please enter your comment!
Please enter your name here