Nieuwe zoektocht naar de beste ijsbereiders

Wil jij net als Erik Kuiper van ijssalon De IJskuip in Denekamp Europees kampioen worden als ijsbereider? Dan zal je eerst mee moeten doen met de voorrondes in Nederland of België. In samenwerking met Carpigiani Ambachtelijk Benelux worden de voorrondes van de Gelato Festival Challenge voor Nederlandse ijsbereiders op Bakkersvak gehouden. Op 5 maart strijden ijsbereiders hier om de titel ‘beste smaak van het land’ en maken nadien kans op de Europese- of Wereldtitel! Voor de Belgische ijsbereiders vindt de competitie plaats op 20 februari in de Gelato University Benelux in Zandhoven.

Nederlandse ijssalon maakt lekkerste ijs van Europa

Een initiatief van Carpigiani Gelato University

De Gelato Festival Challenge die zowel gesteund wordt door de “Italian Ministry of Foreign Affairs and of Economic Development” als door de “Regione Emilia Romagna” is de wedstrijd die op zoek gaat naar de beste smaken in de wereld. De Gelato Festival Challenge is gehouden in steden zoals: Rome, Valencia, Melbourne, Dubai, Austin, Berlin, Rimini, Singapore, Tokyo en Chicago. Deze wedstrijd is georganiseerd door Carpigiani Gelato University, ‘s werelds bekendste school voor succesvolle ijsbereiders en door Sigep – Rimini Fiera.


Deelnemen

Heb jij de beste smaak van het land? Doe dan mee met de Nederlandse Gelato Festival Challenge of de Gelato University Benelux in Zandhoven! Het enige wat jij moet doen is een eigen ijsmix mee nemen en minimaal 5 kg ijs draaien. Jij bepaalt zelf de smaak en garnering. Jouw ijs wordt gekeurd door onafhankelijke en professionele jury’s op:

  • Smaakcombinatie van het ijs
  • Structuur van het ijs
  • Presentatie en opmaak van het ijs

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Inloggen via:




Please enter your comment!
Please enter your name here